Inschrijven

Voor vragen of informatie

Collegium Vocale Drenthe

Jan Herstel
Drostenstraat 48
7921WB Zuidwolde
tel: 06 23945278

info@collegiumvocaledrenthe.nl

Bij aanmelding:

Ik geef toestemming aan Collegium Vocale Drenthe voor het versturen van nieuwsbrieven en andere informatie, daaronder vallen ook de foto’s die van het concert en de repetities gemaakt worden die eventueel, evenals een film, op de website van Collegium Vocale Drenthe c.q. You Tube, geplaatst worden.

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven via de site. Uw inschrijving is definitief als het geld op onze rekening is bijgeschreven.
bankrek.nr. NL86 RABO 015 1478 848 t.n.v. K. Ewoldt te Hoogeveen.

Van Ria Hoving krijgt u een bevestiging dat uw aanmelding correct is binnengekomen en zij deelt u mee wat de laatste ontwikkelingen zijn.
In verband met de organisatie dient u zich voor 10 juni op te geven. Uw inschrijving is definitief als het geld overgemaakt is.

Eenmaal betaalde contributie kan om welke reden dan ook, niet gerestitueerd worden i.v.m. de begroting waar op 10 juni van uit gegaan wordt.

Deelnemerskosten :

De deelnemerskosten zijn vastgesteld op € 75,- per persoon.(€ 85,- inclusief bladmuziek)

(Voor de prijs van € 10.- kunt u de bladmuziek, gebundeld in een spiraalmap met zwart plastic kaft, via ons aanschaffen.)
(De mensen die zich al hebben opgegeven, blijven in het bestand. Diegenen die al betaald hebben, krijgen  €  10. = teruggestort.)

Heeft u belangstelling om mee te zingen? Stuur een mailtje naar bovenstaand e-mail adres. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze volgende projecten.

 

Vul onderstaand inschrijfformulier in

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

Stemsoort (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)


Bericht

Voorwaarden

Restitutie: Na inschrijving en betaling krijgt u geen restitutie als u onverwachts niet mee kunt doen. Dit ivm de aangegane contracten van het bestuur voor solisten en orkest. Door het verzenden van de mail gaat u met het bovenstaande akkoord.

Stichting Collegium Vocale Drenthe
KvK. 01155548
IBAN: NL86RABO0151.4788.48